Välkommen till

Mattvätt Norrköping

Med passion för städning

Till oss på ABA Städ kan du i Norrköping vända dig för att få hjälp med mattvätt. Vi är städfirman med stor passion för städning och rengöring. Vi gör alltid allt för att varje kund ska bli nöjd, oavsett hur mycket eller lite hjälp som behövs. Vår firma strävar efter att arbeta effektivt och noggrant med fokus på goda resultat. Om det skulle finnas några frågor eller funderingar, tveka inte, hör av er.

Vi hoppas att vi får chansen att hjälpa just dig med din mattvätt!

Mattvätt Norrköping

Behöver du en hjälpande hand med tvätt och rengöring av mattor kan vi på ABA Städ hjälpa till. Vår kompetenta personal ser till att genomföra en mattvätt utifrån de önskemål och behov just du har. Inget uppdrag är för litet eller för stort, vi tvättar mattor oberoende av dess storlek. Med vårt arbete är vi aktiva i Norrköping och dess omnejd.

Nöjdkundgaranti

Tack vara vår långa erfarenhet vet vi vad som krävs för att göra dig som kund nöjd när det kommer till mattvätt. I vårt arbete följer vi några viktiga punkter med målet att uppnå 100 procent nöjda kunder. Det handlar framför allt om att vi städar enligt dina önskemål via en tydlig checklista som vi kommer överens om. Vårt tankesättet – allt går att lösa – öppnar upp för möjligheten att du som kund till oss får en individanpassad mattvätt. Givetvis erbjuder vi också en nöjdkundgaranti.

Halva priset med rutavdrag

När du som privatperson utnyttjar Rutavdraget för till exempel hemstäd behöver du bara betala hälften av den verkliga kostnaden för bland annat de hemtjänster som Fräscht och fint.

Sedan 1 januari 2021 är avdragsmöjligheten höjd till 75000 kr inklusive moms per person och år. Det betyder att du har ett köputrymme för hushållsnära tjänster på 150000 kr inklusive moms – och du betalar bara hälften!

Alla priser som presenteras på vår hemsida är inklusive moms – och Rutavdraget är redan gjort.

När du får fakturan från oss ser du längst ned till höger det du själv ska betala. Resten hanterar vi direkt med Skatteverket, så det behöver du inte tänka på. Enkelt och smidigt!

Läs mera om Rutavdraget på Skatteverkets hemsida.

VÅRA TJÄNSTER

ABA Städ är ett företag med heltäckande kompetens, vilket gör att vi kan erbjuda ett brett utbud av städtjänster. Till oss kan både företag och privatpersoner vända sig för att få den rätta städhjälpen. Tjänsterna går att kombinera och anpassa helt efter dina behov och önskemål, vi arbetar med god kommunikation för att hitta den bästa lösningen för dig!

Mattvätt

Mattor har en tendens att dra åt sig damm och smuts, dock syns det inte alltid att de är så smutsiga. Trots det är det viktigt att tvätta och rengöra mattan med jämna mellanrum. Vi finns här för att genomföra en professionell mattvätt utifrån dina önskemål. Vare sig det handlar om en eller flera mattor kan vi bistå med hjälp, mattans storlek spelar inte heller någon roll.

Partners

Professionella städtjänster för privatpersoner och företag

Läs och lämna omdöme hos reco.se

@foretagarnanorrkoping @abanorrkoping toppklass 🫵🏻 #support #suportwomen #suportsmallbusiness #suportwomeninbusiness #sweden #östergötland #norrköping #lindköping #norrkoping #cleaning #clean #stad #städa #städasverige #städfirmanorrköping #lokalvårdare #cleaningcompany 🫵🏻 Support the women 👩 from a simple woman 👩 to a successful Genta & ABBA. 🫶 /A\B/A\ Städ 💙💚🧡 ...

Fönsterputs & Butiksstädning ...

Som expert på att städa kontoret (kontorsstädning) Toppklass!@vaningenvillannorrkoping @maklarfelix @abanorrkoping 🫵🏻 #support #supportwomen #supportsmallbusiness #supportwomeninbusiness #sweden #sverige #norrkoping #norrköping #östergötland #stad #städasverige #städfirmanorrköping #lokalvårdare #cleaning #cleaningcompany #ofiiceclean #office #kontor #kontorstädning #sverige🇸🇪 🫵🏻 Support the, Women 👩 from a simple woman 👩 to a successful company owner Genta , 🤝 /A\B/A\ Städ 💙💚🧡 ...

En framgångsrik flyttstädning. Överlämning av nyckeln till Heimstaden ...

Som expert på att städa barer och restauranger vi började igen med 2 års kontrakt. Stor tack till🥂Kitchen&Cocktails 🥂för det fina förtroendet toppklass! @kitchenandcocktails @hagge6 @abanorrkoping 🫵🏻 #support #suportwomen #suportsmallbusiness #suportwomeninbusiness #sweden #sverige🇸🇪 #sverige #östergötland #norrköping #lindköping #norrkoping #cleaning #stad #städasverige #städfirmanorrköping #lokalvårdare #restaurangnorrköping #restaurant #cleaningcompany 🫵🏻 Support the Women 👩 from a simple woman. 👩 to a successful company owner Genta , 🫶 /A\B/A\ Städ 💙💚🧡 ...

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.

Vi är medlemmar i

S:T PERSGATAN 139 H, 602 30 Norrköping
070-330 00 85

Öppettider
Mån-fre 07:00-17:00
lör-sön 09:00-16:00