Välkommen till

ABA Städ

Hemstädning Norrköping

Med passion för städning

Till oss på ABA Städ kan du i Norrköping vända dig för att få hjälp med hemstädning. Vi är städfirman med stor passion för städningen. Vi gör alltid allt för att varje kund ska bli nöjd, oavsett hur mycket eller lite hjälp som behövs. Vår firma strävar efter att arbeta effektivt och noggrant med fokus på goda resultat. Om det skulle finnas några frågor eller funderingar, tveka inte, hör av er.

Vi hoppas att vi får chansen att hjälpa just dig med din hemstädning!

Hemstädning Norrköping

Behöver du en hjälpande hand med städningen av hemmet kan vi på ABA Städ hjälpa till. Vår kompetenta personal ser till att genomföra en hemstädning utifrån de önskemål och behov just du har. Inget uppdrag är för litet eller för stort, vi städar hem oberoende av dess storlek. Med vårt arbete är vi aktiva i Norrköping och dess omnejd.

Nöjdkundgaranti

Tack vara vår långa erfarenhet vet vi vad som krävs för att göra dig som kund nöjd när det kommer till hemstädning. I vårt arbete följer vi några viktiga punkter med målet att uppnå 100 procent nöjda kunder. Det handlar framför allt om att vi städar enligt dina önskemål via en tydlig checklista som vi kommer överens om. Vårt tankesättet – allt går att lösa – öppnar upp för möjligheten att du som kund till oss får en individanpassad hemstädning. Givetvis erbjuder vi också en nöjdkundgaranti.

VÅRA TJÄNSTER

ABA Städ är ett företag med heltäckande kompetens, vilket gör att vi kan erbjuda ett brett utbud av städtjänster. Till oss kan både företag och privatpersoner vända sig för att få den rätta städhjälpen. Tjänsterna går att kombinera och anpassa helt efter dina behov och önskemål, vi arbetar med god kommunikation för att hitta den bästa lösningen för dig!

Hemstädning

En regelbunden hemstädning för dig som har en alltför stressig vardag och inte riktigt känner att städningen hinns med. Ett perfekt alternativ för dig som inte har orken eller tiden till att städa hemmet på regelbunden basis. Som kund väljer du själv hur ofta vi ska komma och städa, veckovis, månadsvis eller vid några få tillfällen per år.

NYGATAN 128 LGH 1204, 602 31 Norrköping
070-330 00 85

Öppettider
Mån-fre 07:00-17:00
lör-sön 09:00-16:00